Navigatie

sigarenkistje pimpen

Vorige Artikel 14 van 26 Volgende

Kijk kijk het schattige werkstukje wat misschien eigenlijk toch ook weer niet zo heel heel heel erg schattig is geworden haha. Ik zal jullie even uitleggen hoe ik dit gemaakt heb. Als basis heb ik een sigarenkistje gebruikt met uitschuifbare boven deksel. Dit heb ik helemaal wit gemaakt met gesso . Van de servetten heb ik de bovenste laag bewaard en deze ben ik in hele kleine stukjes gaan scheuren en heb ik op het kistje geplakt. Soms een klein stukje overlappend , maar niet teveel zodat je alle plaatjes mooi kon zien. Toen dat goed droog was ben ik aan de slag gegaan met een mooie licht blauwe acrylverf en daarmee heb ik de binnenkant geschilderd. Over de binnenranden heb ik wat licht groene acrylverf gezet, en daarna ben ik aan de slag gegaan met een heel mooi rondjes stencil van clarity ook dit heb ik aangebracht met de licht groene acrylverf. Ook ben ik even over de randjes gegaan met de blauwe acrylverf en de gildingwax . Bloemen bloemen bloemen bloemen bloemen ik moet zeggen ik maak ze zelf heel erg weinig maar oh oh oh oh wat zijn de mallen van heartfeld creations geweldig gaaf om dit soort bloemen mee te maken helemaal helemaal geweldig. Bloemen zijn gemaakt van wit papier en daarna bewerkt met Distress inkt, acrylverf, en gildingwax van pebeo om nog een klein beetje extra Bling Bling accent te geven want ja oké daar houd ik wel van 😃😃
Twee bloemen op de voorkant van het bakje gezet. Ook het uitschuifbare plankje bewerkt met servetten en verf en daarop een mooi kaartje gezet. Dit aan de achterkant tegen het kistje aangeplakt. Daarna drie mooie bloemen op de voorkant van het plankje gezet als extra versiering. Ook nog even een mooi smal kantje over de hele rand gezet ik had natuurlijk ook helemaal niets aan kant ik ben zo’n zo’n zo’n zielige meisje ( dankjewel Joske ) . Ik zelf heb altijd het idee dat onder een kistje of een bakje pootjes moeten haha ik weet het het is raar maar waar maar volgens mij hoort dat gewoon zo dus in dit geval heb ik 4 leuke kleine houten klosjes als pootjes onder het kistje gezet 😂😂. Al met al weer een heel mooi kistje Om een pen, papier, enveloppen en postzegels in te zetten, of mij kennende van allerhande rommeltjes 😃. Nu zien jullie dan ook weer waarom ik zo hard op zoek was naar verschillende servetten ik heb de smaak weer helemaal te pakken en ik denk dat daarmee nog wel meer werkstukken de komende tijd op deze site gaan komen.

De bloemen mallen , het stencil, en de gilding wax van pebeo zijn allemaal te koop bij : 
www.hetcreatievezwaantje.com en voor de workshop moet u even contact opnemen met 

Mocht je nu ook graag een keertje aan de slag willen met dit soort workshops kijk dan even op Facebook en mijn site Rosita-s Gefreubel . Als je je daar aanmeld voeg ik je toe en kun je kijken wat er allemaal te maken en te doen is. Ik geef de workshops in Uden.

 

Gastenboek

  • 27-09-2018 - Bedankt voor het snelle verzenden
    Groetjes...  lees meer
  • 18-07-2018 - heb mijn bestelling super vlot ontvangen. En bedankt voor het...  lees meer
  • 06-07-2018 - Het papier bloc 8x8 besteld van graphic 45 Cityscapes, overal...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 hcz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel