diesen

 

 

diesen

 

Het assortiment van stansen & embossen  bij het creatieve zwaantje is zeer gevarieerd inclusief stansmachines biedt keer op keer nauwkeurige en professioneel ogende resultaten en is zeer gewild bij papercrafters en kaartmakers over de hele wereld. Blader door onze indrukwekkende selectie metalen snijmallen, waaronder Edge’ables, Dimensionals, Create-a-Card en meer. Met ontwerpen om honderden prachtige afbeeldingen en sentimenten uit te snijden – is er een snijmal of embossings folder voor elke gelegenheid, zodat je het hele jaar door kaarten, dozen, scrapbook pagina’s en meer kunt maken! Versier je creaties met prachtige achtergronden en fantastische lijsten die zeker indruk zullen maken met ons prachtige assortiment embossingfolders! Snel en gemakkelijk te gebruiken, stop gewoon je papier in de folder, rol het door een compatibele stansmachine en voila! Met een uitstekende keuze aan mappen van topmerken als Gemini, Sara Signature, Nature’s Garden en meer zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

merken snijmallen bij ons leverbaar

een kleine collectie van alle merken die wij verkopen

gemini

crealies

creative expressions

time for tea

studio light

 heartfelt creations

susan's garden

spellbinders

my favorite things

heffy doodle 

Zij hebben een uitgebreid assortiment aan snijmallen in allerlei thema's,  De snijmallen van Studio Light heartfelt creations,susan's garden,spellbinders,mu favorithe things heffy doodle  zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor scherpe en gedetailleerde uitsnedes.   Heartfelt creations ,susan's garden en Elisabeth craft design    hebben een heel uitbebreide collectie  snijmallen met bloem motieven. Met deze snijmallen kun je prachtige bloemvormen uitsnijden, waarmee je je creaties een fleurige touch kunt geven.

 Met behulp van deze snijmallen kun je realistische bloemvormen uitsnijden, waarmee je je projecten een prachtige en natuurlijke uitstraling kunt geven.

 

hoe gebruik je snijmallen

Een van de populaire technieken in de wereld van hobby en handwerk is het gebruik van snijmallen. Snijmallen zijn sjablonen die gebruikt kunnen worden om verschillende vormen uit te snijden. Deze vormen kunnen variëren van bloemen tot dieren. Het gebruik van snijmallen kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het gewenste resultaat. Allereerst is het belangrijk om de juiste snijmallen te kopen. Er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar, dus het is handig om eerst te bepalen welke vormen je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld, als je geïnteresseerd bent in het maken van kaarten met bloemmotieven, kun je specifiek zoeken naar "snijmallen bloemen". Nadat je de juiste snijmallen hebt gekocht, is het tijd om aan de slag te gaan. Plaats de snijmal op het materiaal dat je wilt uitsnijden, bijvoorbeeld papier of karton, en zorg ervoor dat deze stevig vastzit. Vervolgens kun je met behulp van een snijapparaat of een schaar langs de randen van de snijmal gaan om de gewenste vorm uit te snijden. Het is belangrijk om nauwkeurig te werken, zodat de vormen netjes en precies worden uitgesneden. Na het uitsnijden van de vormen kun je ze gebruiken om je creatieve projecten te versieren, zoals het maken van kaarten, scrapbooking of het decoreren van cadeaus. Met behulp van snijmallen kun je eindeloos variëren en je eigen unieke ontwerpen maken. Of je nu bloemen, dieren of andere vormen wilt uitsnijden, snijmallen zijn een handige en veelzijdige tool voor het creëren van prachtige handgemaakte items.

snijmallen met bijpassende stempels Heartfelt creations

my favorit things

heeft u vragen

 u kunt ons altijd bellen ook als je de producten neit kan vinden die je zoekt dan kijken wij of we ze voor u kunnen bestellen 06-12906684

is het een cadeautje

 wij pakken het leuk voor u in

webkeurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

klarna betalen kan op verwscjhillende manieren

ja kan ook in 3 rente vrije termijnen betalen met klarna.

betaal met pay pal i

betalen met pay pal is een van de mogelijkheden

wij hebben een spaarplan

wil je meer over ons spaarplan weten klik 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

bestellingen

Bestellen

Ik plaats regelmatig bestellingen bij Lavinia, en  wow, studio light,crealie  dus als er een stempel tussen zit die u graag wilt hebben laat het me dan weten.

Graag even het artikelnummer en de naam van de afbeelding vermelden.

beurzen

Beurzen

Voor dit jaar staan er geen beurzen gepland.

 

© 2014 - 2023 hcz | sitemap | rss