Sorteer op
 • nuvo vintage drops yellow brick road
  nuvo vintage drops yellow brick road

  nuvo vintage drops
  Geeft uw project een extra dimensie met Tonic Studios Nuvo Vintage Drops. Maak prachtige 3D beads in verschillende groottes en accentueer uw project. Droogt mat op! De bijzonder fraaie en gebruiksvriendelijk

  € 3,99
 • nuvo vintage drops postbox red
  nuvo vintage drops postbox red

  nuvo vintage drops postbox red 1302N Nuvo Vintage Drops Postbox Red (1303N)

  Geeft uw project een extra dimensie met Tonic Studios Nuvo Vintage Drops. Maak prachtige 3D beads in verschillende groottes en accentueer uw project.

  € 3,99

nuvo vintage drops

 nuvo Vintage Drops 

Toepassingen van Vintage Drops Nuvo

Vintage Drops Nuvo is een veelzijdig product dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Een van de toepassingen is het maken van kaarten. Door de Vintage Drops Nuvo te gebruiken, kunnen kaarten een uniek vintage effect krijgen. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor scrapbooking. Het toevoegen van Vintage Drops Nuvo aan scrapbookpagina's zorgt voor een extra dimensie en geeft een nostalgische uitstraling aan de foto's en versieringen. Een andere toepassing is het decoreren van fotolijsten. Door de Vintage Drops Nuvo op de randen van de fotolijst aan te brengen, kan een oud en verweerd effect gecreëerd worden, waardoor de foto's nog beter tot hun recht komen. Ook bij het versieren van cadeauverpakkingen kan Vintage Drops Nuvo gebruikt worden. Door kleine druppels of accenten aan te brengen op het cadeaupapier, wordt het cadeau direct opgefleurd en krijgt het een vintage uitstraling. Daarnaast is Vintage Drops Nuvo ook uitermate geschikt voor mixed media projecten. Door de druppels op verschillende oppervlakken aan te brengen, zoals hout, canvas of stof, kunnen unieke en artistieke creaties gemaakt worden. Of het nu gaat om het creëren van vintage effecten of het toevoegen van accenten, Vintage Drops Nuvo biedt eindeloze mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss