Sorteer op

bella luna snijmallen

Bella luna snijmallen

 

 

Breng de magie en het mysterie van de nachtelijke hemel naar je kaarten en creaties met de Sheena Douglass Bella Luna-collectie van Crafter's Companion. Deze prachtige collectie bestaat uit designpapier, delicate stansen, embossingfolders en stempels, die daarmee de betovering en romantiek van een maanverlichte avond weergeven.

Glitterpasta, shimmersprays en shimmer inktpads nodigen uit om daarmee een sterrenglans aan je handgemaakte kaarten, uitnodigingen en scrapbookpagina's te geven. Laat je creativiteit dus maar stralen!

Twilight beauty. Het Sheena Douglass Bella Luna - Paperpad 30x30 cm beschikt over 36 design vellen. Er zijn 12 prachtig geïllustreerde ontwerpen om uit te kiezen. Elk met een sfeervol en romantisch maanverlicht tafereel vol tuimelende bloemen, glinsterend water en sterrenhemels.

Nachtelijke hemelkleuren. Een weelderig palet van inktblauw, zacht jade, donkerroze en paars creëert een mystiek en betoverend gevoel. De perfecte aanvulling op de volledige Bella Luna-collectie.

Perfect voor papieren creaties. Je ontvangt drie vellen van elk van de 12 dubbelzijdige designs. Genoeg dus om daarmee prachtige scrapbookpagina's, gestanste details, kaartontwerpen, cadeauzakjes en meer te maken!

Premium kwaliteit. Elk vel heeft een afmeting van 12"x12" en is dubbelzijdig en 250gsm. Dankzij de dubbelzijdige ontwerpen zien je handgemaakte cadeauzakjes, enveloppen en dozen er zowel van binnen als van buiten prachtig uit! Dus wat je knutselstijl en vaardigheid ook is, je kunt genieten van fantastische resultaten!

Maanverlichte magie. Alles in de Bella Luna-collectie is designed door de getalenteerde Sheena Douglass en is ontworpen om in combinatie te worden gebruikt. Blader dus eens door de volledige collectie en maak betoverende en sfeervolle kaarten, briefpapier voor evenementen en cadeaus. Dit allemaal geïnspireerd door de schoonheid van de maanverlichte hemel.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss