Sorteer op

Windsor & Newton pigment markers

 

Pigment Markers

Winsor & Newton heeft de regels van de marker herschreven en introduceert een marker die zo revolutionair is dat het je manier van werken voorgoed zal veranderen. Deze professionele markers zijn geschikt voor diverse beeldende kunst, ontwerp- en designprojecten. De Pigment Marker van Winsor & Newton biedt keuze uit meer dan 100 prachtige kleuren met 4 uitgebreide groepen grijstinten, gemaakt met uitsluitend de beste, meest lichtechte beeldende kunstenaarspigmenten (lichtvast tot 100 jaar). Er is een unieke witte blender die je laat beschikken over een onbeperkt palet van tonen en tinten en een kleurloze blender om effecten mee te creëren en kleuren te mengen. De Pigment Markers beschikken over twee punten voor veelzijdigheid, een brede beitelpunt en een fijne punt en hebben een uniek, ergonomisch design. De Pigment Marker is geen gewone marker, het is creativiteit zonder grenzen!

  • Revolutionair
  • Creativiteit zonder grenzen!
  • Beeldende kunst, ontwerp- en designprojecten

CRAC4799CRAS1322CRAS1319CRAS1321

De Winsor & Newton Pigment markers zijn op basis van echte pigmenten. Ze blijven maar lieft 100 jaar lichtecht onder normale museum omstandigheden. 
De kleuren zijn onderling te mengen. Hierdoor heeft u een beschikking over een enorm kleurenpalet. Met de White Blender (witte blender) kunt u kleuren lichter maken en zelfs op zwart papier tekenen. Met de Colourless Blender (kleurloze blender) kunt u subtiele kleurovergangen creëren en een kleurvlak geheel egaal maken.
De markers werken het beste op speciaal ontworpen papier. Dit papier is dun, bleedproof (drukt niet door), en speciaal gecoat. Door deze speciale laag laten de kleuren zich goed met elkaar vermengen.

© 2014 - 2023 hcz | sitemap | rss