Ciao Bella papercrafting

Ciao Bella Papercrafting 

Ciao Bella Papercrafting is een jong Italiaans merk. Echt alles staat in het teken van Made In Italy! Zowel de creativiteit, designs en productie is allemaal Italiaans. 8 Dubbelzijdig besloten, 16 ontwerpen. 190 gram. 30,5x30,5 cm. Zuur- en ligninevrij. Vertoond op FSC gecertificeerd papier.

Het klopt dat de stijl van Ciao Bella Papercrafting wel iets weg heeft van het Italiaanse Stamperia. Niet zo verwonderlijk want 2 van de 4 dames uit het oprichtersteam hebben hun ervaring opgedaan bij Stamperia.

Italiaanse geschiedenis:

Het begon met de ontmoeting tussen een grafisch ontwerper, een deskundige handwerksman, een illustrator en een ondernemer, vier dames met een passie voor Italiaans design, elk met tientallen jaren ervaring in hun vakgebied.

Ciao Bella is geboren met de missie om papier van hoge kwaliteit te creëren met traditionele vaardigheden en oude Italiaanse ambachten, door de zorgvuldige selectie van een team van gespecialiseerde professionals. Team, productontwerp, grafisch ontwerp en drukwerk, alles is Italiaans.

Omdat wij geloven dat het alleen vanuit Italië, met Italiaanse creatieve stijl en Italiaanse professionals, mogelijk is om echte Made in Italy te creëren en aan te bieden.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss