Sorteer op

in the frame timeless leaves snowflake dies

in the frame snowflake stories 

Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke, artistieke kerstkaarten met de Sheena Douglass Snowflake Stories-collectie van Crafter's Companion. Combineer de stans en de bijpassende embossingfolder om daarmee een delicaat middelpunt van de sneeuwvlokken te creëren. Kies vervolgens een handgetekende stempel om uw sneeuwvlok te vullen met een handgetekende winterillustratie. Alles wat je nodig hebt om kaarten te maken en te kleuren waarme je dus zeker de ster zal zijn tijdens de feestdagen!

Een middelpunt met sterren. De In The Frame Snowflake Stories - Snijmal - Falling Snowflakes bevat zes stansen om een prachtig gedetailleerde sneeuwvlokvorm uit te snijden. Plus kleinere sneeuwvlokken en decoratieve swirls. Met een afmeting van 5,5"x4,8" is dit ontworpen om centraal te staan in uw handgemaakte kerstkaarten en creaties.

Een sneeuwstorm van kerstcreaties. Deze stansset is ontworpen voor gebruik met de Snowflake Stories-collectie. Voeg realistische details toe met de bijbehorende Statement Snowflake Embossing Folder (SD-ITF-SS-EF5.5-SS). En kies uit de sets Falling Snow, Nature's Winter, Snowy Village en Wonderland Window om een handgetekende vakantie-illustratie op uw sneeuwvlokvorm te stempelen en een reeks werkelijk prachtige kerstkaarten te creëren.

Je hebt dus geen schaar meer nodig! Met het stansen ontstaan delicate uitgesneden designs met een mate van delicatesse wat simpelweg niet met een schaar of een hobbymes kan.

Deze snijmallen set is daarmee eenvoudig in gebruik. Of je nu een beginner of een ervaren papercrafter bent, je kunt dus in slechts een paar stappen iets speciaals maken. Het enige wat je nodig hebt is een stansmachine. Uiteraard een snijmal en de door jou daarnaast gekozen cardstock of vel papier. Stel eenvoudig uw platen combinatie samen met behulp van de handige Sandwichgids in de instructiehandleiding. Voer daarna het pakket door uw stansmachine - zo simpel is het!

Snowflake Stories! Met sets om je sneeuwvlok in vier verschillende winterse taferelen te transformeren. Bekijk de volledige Snowflake Stories-collectie en verras vrienden en familie met unieke kerstkaarten.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss