Sorteer op

wow changers W1 embossing powder

wow changers W1 embossing powder

Gewapend met deze poeder gerelateerde informatie kun je het juiste product kiezen en je  project plannen om optimale resultaten te behalen.

Kwaliteitsmaten uitgelegd:

Regular ( R ) – Alle WoW poeders zijn verkrijgbaar in deze kwaliteit. De deeltjes zijn op de juiste maat gemaakt voor de meeste toepassingen

Superfine ( SF ) – Wanneer het poeder van normale kwaliteit over de rand van een lijn of een teken loopt, is een Superfine- of "Detail"-poeder vereist om een scherp beeld te geven. Het zal niet de hoogste verhoging geven, maar op een dunne lijn zal het net zo hoog aanvoelen als het reguliere product.

Ultra High (UH) – Deze kwaliteit is een zeer stevig. Het wordt gebruikt voor de Triple Embossing-techniek en wanneer een groot gebied moet worden gevuld. Het geeft een hoge verhoging, maar kan niet worden gebruikt met gewone of gedetailleerde stempels.

Poedereigenschappen uitgelegd

WoW maakt poeders met een doorschijnende of een witte grondstof. De verschillende bases hebben verschillende eigenschappen die het mogelijk maken om alle prachtige effecten te bereiken.

Doorschijnend of transparant( T ) – Deze poeders laten licht door en dus zal de kleur eronder het eindresultaat beïnvloeden.

Dekkend of opaque( O ) – Deze poeders laten geen licht door en worden bij het embossen dus niet beïnvloed door de kleur eronder.

Marmering of marbling (M) – Deze poeders hebben een witte basis en bij het vormen zal het wit verschijnen, wat fantastische marmereffecten oplevert

Mengsel of mixture (X) – Deze producten zijn mengsels van elk Regular, Super Fine of Ultra High poeder.

Witte balletjes in poeders -
WoW voegt een aantal speciale producten toe aan hun poeders waardoor ze beter presteren dan andere poeders. 
De witte balletjes worden gevormd om vocht uit het poeder verwijderen.
Er is niets om je zorgen over te maken. Het is volkomen normaal. Wanneer je het product verwarmt, verdwijnen de witte bolletjes.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss