Sorteer op
 • score tape 1/8"
  score tape 1/8"
  € 5,95
 • score tape 1/4"
  score tape 1/4"

  super dubbelzijdig tape 1/4" plm. 0,8 cm. br. ideaal om bijv. doosjes,fotoalbums,kaarten en lint mee vast te plakken.

  Er zit plm. 24.5 meter op een rol.

  € 6,30
 • score tape 3/8"
  score tape 3/8"

  super dubbelzijdig tape 3/8" plm 1 cm. ideaal om bijv. doosjes,fotoalbums,kaarten lint mee vast te plakken Er zit plm. 24,5 meter op een rol.

  € 10,25
 • score tape 1/2"
  score tape 1/2"

  super dubbelzijdig tape 1,2" plm. 1,3 cm. br. ideaal om bijv. doosjes,fotoalbums,kaarten en lint mee vast te plakken Er zit plm. 24,5 meter op een rol.

  € 10,99
 • score tape 5/8"
  score tape 5/8"

  super dubbelzijdig tape 5/8" plm. 1,2 cm. br. ideaal om bijv. doosjes,fotoalbums,kaarten en lint mee vast te plakken.Er zit plm. 24,5 meter op een rol.

  € 11,99
 • score tape 1"
  score tape 1"

  super dubbelzijdig tape 1" plm. 2,4 cm. br. Ideaal om bijv. doosjes,fotoalbums,kaarten en lint mee vast te plakken

  Er zit plm. 24.5 meter op een rol.

  € 15,95
 • score tape 2"
  score tape 2"
  € 19,99
 • 6"x6" sheets double sides adhesive
  6"x6" sheets double sides adhesive

  ideaal voor het gebruik van de ECD glitters en peel off stickers maar ook om kleine patroontjes uit de snijmachine mee te snijden

  € 6,50

score tape is een dubbelzijdige tape

 score tape is een  dubbelzijdige tape

in diversen maten 1/8",1/4",3/8" , 1/2",5/8" , 1", 1 1/2" ,2 " 2 1/2 "

die je kan gebruiken voor het maken van kaarten maar ook om je foto's in albums te plakken

 

score tape verschillende maten

Score tape is een handig en veelzijdig hulpmiddel voor allerlei knutsel- en hobbyprojecten. Het wordt gebruikt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen, zoals papier, karton, stof en zelfs metaal. Score tape is verkrijgbaar in verschillende varianten en maten, zodat er voor elk project een geschikte optie is. Een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van score tape is de breedte van de tape. Hoe breder de tape, hoe sterker de hechting zal zijn. Daarnaast is er ook double sided score tape beschikbaar, wat betekent dat beide zijden van de tape kleefbaar zijn. Dit is vooral handig wanneer je een onzichtbare hechting wilt creëren. Door te kiezen voor de juiste breedte en variant van score tape kun je ervoor zorgen dat jouw knutselprojecten stevig en duurzaam in elkaar zitten.

 

 

 

hoe pas je scoretape toe

Score tape, ook wel bekend als double sided scor tape, is een veelzijdig product dat in verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Een van de meest populaire toepassingen is scrapbooking. Score tape is een handig hulpmiddel bij het maken van scrapbooks, omdat het foto's en andere decoratieve elementen stevig op hun plaats houdt. Door de sterke hechting van de tape blijven de items goed op hun plek, zelfs wanneer het scrapbook wordt opengeslagen en dichtgeklapt. 

Daarnaast wordt score tape ook veel gebruikt in hobby- en ambachtelijke projecten. Hobbyisten en ambachtslieden maken vaak gebruik van score tape bij het maken van kaarten, het decoreren van geschenkdozen en het maken van sieraden. De tape zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen stevig aan elkaar bevestigd worden, waardoor de projecten duurzaam en mooi blijven. Met score tape kunnen hobbyisten en ambachtslieden hun creativiteit de vrije loop laten en de mooiste creaties maken.

Kortom, score tape is een veelzijdig product dat gebruikt kan worden in verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het maken van scrapbooks of het creëren van unieke hobby- en ambachtelijke projecten, score tape biedt een sterke en betrouwbare hechting. Met de juiste score tape kunnen creatieve ideeën tot leven worden gebracht en kunnen prachtige kunstwerken worden gemaakt.

heeft u vragen

 u kunt ons altijd bellen ook als je de producten neit kan vinden die je zoekt dan kijken wij of we ze voor u kunnen bestellen 06-12906684

is het een cadeautje

 wij pakken het leuk voor u in

webkeurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

klarna betalen kan op verwscjhillende manieren

ja kan ook in 3 rente vrije termijnen betalen met klarna.

betaal met pay pal i

betalen met pay pal is een van de mogelijkheden

wij hebben een spaarplan

wil je meer over ons spaarplan weten klik 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

bestellingen

Bestellen

Ik plaats regelmatig bestellingen bij Lavinia, en  wow, studio light,crealie  dus als er een stempel tussen zit die u graag wilt hebben laat het me dan weten.

Graag even het artikelnummer en de naam van de afbeelding vermelden.

beurzen

Beurzen

Voor dit jaar staan er geen beurzen gepland.

 

© 2014 - 2023 hcz | sitemap | rss