Sorteer op
 • winter S
  winter S

  CC - Xmas Cardfront Colouring Pads - Winter Scenes

  ∙ Deze Cardpad bevat 39 vellen 240 gsm premium marker papier
  ∙ Afmeting van de Cardpad is: 5"x3.75" (12.7x9.5 cm)
  ∙ Inhoud: 6 Kerstdesigns a 6 vel + 3 vel foliebedrukte…

  € 11,50

cardfront colouring pads winter S

CC - Xmas Cardfront Colouring Pads - Winter Scenes

 

 • Deze Cardpad bevat 39 vellen 240 gsm premium marker papier
 • Afmeting van de Cardpad is: 5"x3.75" (12.7x9.5 cm)
 • Inhoud: 6 Kerstdesigns a 6 vel + 3 vel foliebedrukte sentimenten

Waarom niet ontspannen tijdens de feestdagen en uw eigen kerstcreaties inkleuren? Wees creatief met de Crafter's Companion Christmas Card Coloring Pads!

Met een reeks verbluffende illustraties die klaar staan om kleur toe te voegen in elke gewenste stijl! Alles is zo groot dat het perfect werkt met ieder basiskaart, dus het enige wat je hoeft te doen is je ontwerp inkleuren en op je kaart plakken!

De ontwerpen zijn gedrukt op 240 g/m² premium alcoholmarker papier, zodat u verbluffende en elke keer weer professionele resultaten kunt bereiken. En elke pad bevat ook 3 vellen foliebedrukte, voorgestanste sentimenten zodat u de perfecte feestelijke boodschap aan uw projecten kunt toevoegen!

Het 'Winter Scenes'-blok bevat zes feestelijke en kleurrijke illustraties met Traditionele kersttaferelen zoals een kerk, een kerst roodborstje, een sneeuwbol en meer. Er zijn zes vellen van elk design, dus genoeg mogelijkheden om verschillende kleurmedia en technieken te ontdekken! Waarom zou u dus geen nieuwe stijlen maken of gewoon vasthouden aan de traditionele tinten?

Er zijn ook drie vellen foliebedrukte voorgestanste sentimenten toegevoegd met berichten zoals ‘Winter Wishes’ en ‘Season's Greetings’. De drie sentimenstvellen zijn bedrukt, met goud, zilver en roségoud voor een luxe tintje.

Waarom ontdek je niet de verbluffende blends en kleurmixen die kunnen worden gemaakt met Spectrum Noir Classique of TriBlend alcoholmarkers? Als je kleurt met stiften, raden we je aan om het gekozen vel uit te scheuren voordat je gaat kleuren, om te voorkomen dat de inkt van hoge kwaliteit op het onderliggende ontwerp terechtkomt.

Met themablokken met delicaat geïllustreerde Mr. Claus, Rudolf, een feestelijke open haard en meer - is er een Crafter's Companion Christmas Card Coloring Pad voor elke gelegenheid!

heeft u vragen

 u kunt ons altijd bellen ook als je de producten neit kan vinden die je zoekt dan kijken wij of we ze voor u kunnen bestellen 06-12906684

is het een cadeautje

 wij pakken het leuk voor u in

webkeurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

klarna betalen kan op verwscjhillende manieren

ja kan ook in 3 rente vrije termijnen betalen met klarna.

betaal met pay pal i

betalen met pay pal is een van de mogelijkheden

wij hebben een spaarplan

wil je meer over ons spaarplan weten klik 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

bestellingen

Bestellen

Ik plaats regelmatig bestellingen bij Lavinia, en  wow, studio light,crealie  dus als er een stempel tussen zit die u graag wilt hebben laat het me dan weten.

Graag even het artikelnummer en de naam van de afbeelding vermelden.

beurzen

Beurzen

Voor dit jaar staan er geen beurzen gepland.

 

© 2014 - 2023 hcz | sitemap | rss