Sorteer op

pakketten van voor gevouwen kaarten met envelop

 crafters companion  shaped card bases

  Lift uw creaties naar een hoger niveau en maak binnen enkele minuten leuke en unieke kaarten met de Shaped Basic Cards/Envelopes - Step Card van Crafter's Companion! Elke set bevat voorgestanste en gerilde kaartblanco's, zodat je dus meer geavanceerde, dimensionale kaartstijlen onder de knie kunt krijgen. Dit zonder dat je hoeft te stansen of te meten. Gebruik de bijpassende stencils om decoratieve lagen aan te passen en stop je voltooide kaart in een meegeleverde envelop. Klaar om daarna indruk te maken op vrienden en familie voor zovele gelegenheden!

Unieke en elegante kaarten voor alle niveaus. De Step Card-set bevat 24 gestanste en gerilde kaartblanco's om kaarten van 4"x6" (10.2x15.2 cm) te maken met een dimensionaal, getrapt middenstuk.

Geavanceerd kaarten maken gemakkelijk gemaakt! Elke lege kaart is al op maat, gesneden en gescored. Het enige wat je daarna hoeft te doen is de rillijnen te vouwen en polijsten om een dimensionale kaart te maken met slechts een paar eenvoudige stappen en zonder stansen. Perfect voor de beginnende kaartmakers of ervaren hobbyisten die iets nieuws willen proberen! Met zes verschillende vormen om uit te kiezen. Waarom neemt u niet een kijkje in de volledige Everyday Shaped Card Bases-collectie van Crafter's Companion.

Je ontvangt ook twee stencils om panelen te maken. In een perfect formaat en vorm om bij elk gevormd kaartontwerp te passen. Trek eenvoudig de vormen over, knip ze uit met een schaar of een hobbymes en gebruik zelfklevende foampads of rode voeringtape om op uw kaart te bevestigen. Pas je ontwerp aan door je gestencilde panelen in verschillende kleuren cardstock of designpapier te leggen en werk ze af met gestempelde sentimenten, toppers en versieringen die bij je gelegenheid passen.

Maak 24 indrukwekkende kaarten. Elke Everyday Shaped Card Base-set bevat 24 kaartblanco's, 24 enveloppen en twee bijpassende stencils. U kunt dus 24 kant-en-klare kaarten maken die passen bij elke gelegenheid, thema of gebeurtenis. En elke blanco kaart is 300 g/m² dik, dus of je nu knutselt voor een grote verjaardag of een serie bruiloftsbriefpapier maakt, je kunt zeker zijn van een professionele afwerking.

© 2014 - 2024 hcz | sitemap | rss