wow embossingpowder

 

wow embossing powder

Wat is wow embossing powder?

Wow embossing powder is een veelgebruikt product in de wereld van stempelen en kaarten maken. Het is een poeder dat gebruikt wordt om een verhoogd en glanzend effect te creëren op papier en andere oppervlakken. Het werkt door middel van hitte, waarbij het poeder smelt en zich hecht aan de ondergrond. Wow embossing powder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om creatieve projecten te maken. Het kan gebruikt worden met behulp van een heat tool, die het poeder smelt en het gewenste effect creëert. Wow embossing powder is een favoriet onder vele hobbyisten en professionele crafters vanwege de hoge kwaliteit en het prachtige resultaat dat het oplevert. Of je nu een beginner bent of een ervaren stempelaar, wow embossing powder is een must-have in je knutselcollectie.

Hoe werkt wow embossing powder?

Wow embossing powder is een veelgebruikt product in de wereld van papierambacht. Het werkt op een eenvoudige maar effectieve manier om een verhoogd en glanzend effect te creëren op verschillende oppervlakken. Het proces begint met het aanbrengen van een speciale inkt op het gewenste gebied. Vervolgens wordt de embossingpoeder eroverheen gestrooid, waardoor het aan de inkt blijft plakken. Het overtollige poeder wordt voorzichtig afgeklopt, waardoor alleen de ingekleurde inkt bedekt blijft. Daarna wordt een hittebron, zoals een heat tool, gebruikt om het poeder te smelten en een gladde, glanzende afwerking te creëren. Het resultaat is een prachtig verhoogd en gepersonaliseerd ontwerp dat de aandacht trekt. Wow embossing powder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om unieke en creatieve projecten te maken. Het is een must-have voor iedereen die graag met papier werkt en op zoek is naar een manier om hun creaties naar een hoger niveau te tillen.

Verschillende toepassingen van wow embossing powder

 

Het verschil tussen wow embossing powder en andere soorten embossing poeder

 

Tips en technieken voor het gebruik van wow embossing powder

heeft u vragen

 u kunt ons altijd bellen ook als je de producten neit kan vinden die je zoekt dan kijken wij of we ze voor u kunnen bestellen 06-12906684

is het een cadeautje

 wij pakken het leuk voor u in

webkeurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

klarna betalen kan op verwscjhillende manieren

ja kan ook in 3 rente vrije termijnen betalen met klarna.

betaal met pay pal i

betalen met pay pal is een van de mogelijkheden

wij hebben een spaarplan

wil je meer over ons spaarplan weten klik 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

bestellingen

Bestellen

Ik plaats regelmatig bestellingen bij Lavinia, en  wow, studio light,crealie  dus als er een stempel tussen zit die u graag wilt hebben laat het me dan weten.

Graag even het artikelnummer en de naam van de afbeelding vermelden.

beurzen

Beurzen

Voor dit jaar staan er geen beurzen gepland.

 

© 2014 - 2023 hcz | sitemap | rss